SİVEREKLİ EĞİTİMCİLER KARADENİZ’DE

Siverek'te görev yapan öğretmenler iki günlük Karadeniz gezisi düzenledi.

SİVEREKLİ EĞİTİMCİLER KARADENİZ’DE
23 Haziran 2012 - 18:20
16–17 Haziran tarihlerinde eğitimciler 41 kişilik bir grup halinde Trabzon ve Rize İllerine geziye gittiler. Gezi, İlçemizde görev yapan Güngör Yıldız ve Özal Akdeniz isimli iki öğretmenin girişimiyle gerçekleşti.  Gezi kapsamında Trabzon’da Sümela Manastırı, Uzugöl Yaylası, Boztepe, Ayasofya Müzesi, Trabzon Müzesi ve Çal Mağarası ile Rize’de Ayder Yaylası gezildi.

 


Öğretmen Güngör Yıldız yaptığı açıklamada: “İki günlük gezimizde Doğu Karadeniz havasını öğretmenlerimizle birlikte güzel bir gün geçirerek güzel bir hava teneffüs ettik, Yörenin en önemli ve güzel yerlerini görmek nasip oldu. Karadeniz sahilinde yöresel tatlardan olan mıhlama, balık ve Akçaabat köfteyi tattık. Karadeniz’in zor coğrafi koşullarında yaptığımız yolculuğumuz eğlenceli geçti. Bizimle olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Özal Akdeniz ise: “Karadeniz de horon tepmeyi çok istiyordum bu gezide nasip oldu. Rize’de sahil kenarında yediğimiz yemek esnasında çalan tulum gezinin unutulmazlarındandı. Uzungöl Yaylasında sürekli yağan yağmur altında ve serin havada bulunmak çok güzeldi, bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz’’

































Bu haber 2816 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu