SİVEREKLİ BİSİKLETÇİLERDEN BİR BAŞARI DAHA

Bu sene ikincisi düzenlenen tek tek dağları milli parkları geleneksel doğa yürüyüşü ve sporları adlı organizasyona Siverekli Bisikletletçiler damgasını vurdu

SİVEREKLİ BİSİKLETÇİLERDEN BİR BAŞARI DAHA
28 Nisan 2014 - 11:36

Doğa koruma ve milli parklar 15. Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi Harran Üniversitesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Doğa Sporları Kulübü, Siverek Belediyesi ve Siverek Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün katılım ve destekleriyle tek tek dağları mili parkları geleneksel doğa sporları ve yarışmalarının ikincisi yapıldı. 16 km stabilize yolda yapılan dağ bisikleti yarışmasında 1.sini, 3.sünü ve 4.sünü Siverekli bisiklet sporcuları alırken 2.lik Ödülünü ise Şanlıurfa doğa kulubu sporcusu aldı. Birincilik kupasını Rıdvan Emişçi Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ten alırken, üçüncülük kupasını ise İl Jandarma Komutan Ali Sımak’a verdi.

Konuyla ilgili Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sergi yaptığı açıklamada; “Öncelikle dereceye giren sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını diliyorum. Eğer fırsat verildiğinde Siverekli gençlerin her konuda başarılı olabileceğini bir kere daha gördük. Bu yarışmada birinciliği alan sporcumuz Rıdvan Emişçi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü adına yarışırken, üçüncülük alan sporcumuz Ali Sımak ise Siverek belediyemiz adına yarışmış ve dereceye girmiştir. Bu yarışmada bize destek veren İl ve İlçe Amirlerimize ve ayrıca bizi yalnız bırakmayan Siverek Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Karakaş’a, Bisiklet İl Temsilcimiz Zafer Gölbinar’a ve Antrenörümüz Ahmet Baldemir’e teşekkür ediyorum”dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2723 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem