SİVEREK'İN SORUNLARI TARTIŞILDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe sorunları televizyon programında tartışıldı.  Şanlıurfa’da yerel yayın yapan Şanlıurfa televizyonu tarafından

SİVEREK'İN SORUNLARI TARTIŞILDI
24 Temmuz 2009 - 16:07
düzenlenen ilçenin sorunları programının çekimleri tarihi Cudi paşa konağında gerekleştirildi. Düzenlenen programa ilçe kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek’i vilayet yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Koçali Aymaz, Kuyumcular Odası Başkanı Ayhan Ekinci, Mimar Hamza Toraman ile gazeteciler katıldı.
Programa da ağırlıklı olarak Siverek’in tekrar İl olması konuşulurken ilçede Kaymakam ve Belediye Başkanı ilçede yağılan eğitim sağlık ve diğer hizmetleri anlatılar. Kaymakam Kemal Yıldız ilçede eğitim seferberliği başlattıklarını yeni ana sınıflarının yapımı için uğraştıkların yeni anasınıflarını devlet vatandaş işbirliğiyle yapıldığını, her vatandaşın üzerine düşeni yapacağına inandığını belirtti.
  
Belediye Başkanı Bucak Hizmete devam edeceklerini ilk etapta Siverek ilçesinin en büyük sorunu olan 233 Km içme suyunu tamamen yenilediklerin yeni yollar yaptıkların belirterek şöyle dedi’’Seçimlerde halk bize görev verdi hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz, bizim başarılı olmamız Siverek kentinin kazancıdır başarısız olmamız ise kaybıdır, başarısız olma gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir bahane başarısızlık için geçerli değil’’ dedi.

NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.
Bu haber 1836 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması