Siverek Teröre Muhtarını Kurban Verdi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde terörün yeni hedefi Mahalle muhtarı oldu.

Siverek Teröre Muhtarını Kurban Verdi
28 Mart 2016 - 11:34





Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bu sabah askeri araca düzenlenen bombalı saldırı ve sonrasında Sarıören Mahalle Muhtarının katledilmesi ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

Askeri araca düzenlenen bombalı saldırı sonrası olay yerinden kaçan örgüt mensupları iddialara göre iki araç ve bir motosiklet gasp ettikten sonra Sarıören mahalle muhtarını katletti.

Sabah saatlerinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen bombayı infilak ettirdikleri belirlenen teröristlerin kaçtıkları sırada öncelikle 63 EE 519 plakalı otomobili gasp edip, Batıköy mahallesine çalışır vaziyette bıraktıktan sonrada,burada bulunan motosiklet ile olay yerinden uzaklaştığı bilgisine ulaşıldı.

Motosiklet ile uzaklaşan teröristler Sarıören mahallesine gelerek mahalle muhtarı İbrahim İnco'yu aracını durdurdu. Muhtarın aracını gasp etmek isteyen teröristler muhtarın karşı koyması üzerine silahla ateş ederek muhtarı öldürdükleri iddia edildi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda Muhtar ait gasp edilen araç, Siverek İlçesine bağlı Alayurt Mahallesinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

Bölgede Geniş Çaplı Operasyon Başlatıldı

Teröristlerin askeri aracın geçisi sırasında patlattıkları EYP ve Sarıören mahalle muhtarının öldürülmesiyle ilgili bölgede geniş çaplı operasyonların başlatıldığı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3990 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor