SİVEREK SGK YENİ MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne vekâleten atanan Ramazan Akaray yeni görevine başladı.

SİVEREK SGK YENİ MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
13 Mart 2015 - 10:02

Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yurdaer Tecir’in Şanlıurfa SGK il Müdürlüğü’ne atanmasının ardından boşalan Siverek SGK Müdürlüğüne Adıyaman SGK İl Müdürlüğü Denetmeni Ramazan Akaray vekâleten atandı.

1980 Siverek doğumlu olan Akaray ilk, orta ve lise öğrenimini Siverek’te tamamlamasının ardından 2001 yılında DMS sınavı ile İstanbul Sigorta Müdürlüğünde göreve başladı. 2004 Yılında Şanlıurfa Sigorta İl Müdürlüğüne atanan Akaray 2008 yılında Adıyaman SGK İl Müdürlüğüne denetmen olarak atandı. Akaray 2008 yılından bu yana Adıyaman’daki görevini sürdürüyordu.

Siverek Gençlik Sitesi ve İlke Haber Ajansına konuşan Akaray, 10 Mart 2015 tarihinde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden inşaat işçisi Fethi Pamukçu’nun ölümü ile ilgili SGK müfettişlerin incelemelerini sürdürdüğünü, yapılan incelemelerin sonucunda talihsiz işçinin ailesine maaş bağlanacağını söyledi.

6552 sayılı SGK yapılandırmasının 02.03.2015 tarihinde ödenmesi gereken yapılandırma borcunun ilk taksitini ödemeyenler için uyarıda bulunan Akaray, bir takvim yılı içerisinde yapılandırma taksitlerini 2 kez geciktirenlerin yapılandırma işlemlerinin iptal edileceğini söyledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3553 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü