SİVEREK SEVDASI 3 VE 4 YOLDA

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Eski Başkanı Koçali Aymaz tarafından hazırlanan Siverek Sevdası 3 ve 4. DVD'leri yolda.

SİVEREK SEVDASI 3 VE 4 YOLDA
30 Ocak 2013 - 10:49

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Eski Başkanı Koçali Aymaz tarafından hazırlanan Siverek Sevdası DVD'leri devam ediyor.Konu hakkında Siverek Gençlik Sitesine açıklama yapan Koçali Aymaz şöyle konuştu, "Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğinin kurulduğu 30 Ekim 1990 tarihinden 2012 sonuna kadar yapılan çok çeşitli ve etkili çalışmalarla ilgili kamera çekimleri, TV haber ve açık oturumlarının derlenip bir araya getirilerek kamuoyu ile paylaşmak, Sivereklilerin 22 yıl içerisinde ne gibi mücadele yaptığı konusunda Siverekli kardeşlerimizin hafızalarını tazelemek amacıyla böyle bir çalışma başlattık.Ayrıca bu çalışma ile yüzlerce hatta binlerce hemşerimiz kendisini, dost ve akrabalarını görebileceği gibi bu zaman zarfında vefat eden dost ve akrabalarını da görme şansına kavuşarak hasret giderecektir.Bu DVD’ler izlendiğinde yapılan çalışmaların Siverek tarihinde ilkler olmasının yanında Türkiye tarihine geçebilecek çalışmaların olduğu da görülecektir.

Aymaz açıklamasının devamında, "Siverek Sevdası birinci DVD’de 41, ikinci DVD’de 65 görüntü olup sponsorluğunu Aymaz Bilgisayar, 3. DVD de 49 görüntü olup sponsorluğunu Karaağaç İnşaat, dördüncü DVD de 52 görüntü olup sponsorluğunu Lider Hazır Beton destekleri ile orijinal baskıları yapılmaktadır.

Siverek Sevdası 1 ve 2 numaralı DVD’lerin baskı işlemleri bitirilip Sivil-dere ulaşmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Siverek Sevdası 3 ve 4. DVD’ler ise önümüzdeki hafta içerisinde Siverek kamuoyunun hizmetine Sivil-Der tarafından sunulacaktır"

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2813 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu