SİVEREK MUSTAFA KEMAL LİSESİ, SPOR OKULU OLMA YOLUNDA

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa Amatör Liginde mücadele eden Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Mustafa Kemal Lisesi Amatör Futbol Kulübü kentte futbol

SİVEREK MUSTAFA KEMAL LİSESİ, SPOR OKULU OLMA YOLUNDA
01 Mart 2011 - 22:40
becerisi olan gençler için şans kapısı oldu.

Gençleri kendi bünyesine katan spor kulübü profesyonel futbolcuların gözetiminde gençleri eğiterek profesyonel takımlara oyuncu sağlayıp sektörde söz sahibi olmak istiyor. Türkiye’de 13. Bölgede ise ilk olan lise takımı, kendi grubunda lider durumda. Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet bir beraberliği olan takım gelecek vaat ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Kemal Lisesi müdürü Abdulkadir Çelik, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için lise bünyesinde voleybol, hentbol, masa tenisi ve futbol takımı kurduklarını, bunun yanısıra gençlerin hangi dalda becerileri varsa o dala yönlendirip yetiştirdiklerini ve başarılı olduklarını, örnek olarak da futbol takımlarını kurduklarını belirterek şöyle devam etti "Futbol takımlarının Şanlıurfa. 1 amatörde mücadele ettiğini ve geride kalan 4 karşılaşmadan 3 galibiyet alarak gurubunda lider olduğunu, hedeflerinin profesyonel takımlara futbolcu yetiştirmek olduğunu ve futbol okulunun temelini atıklarını, ümitlerinin gelecekte büyük takımlara belki yüzlerce oyuncu sağlamak olduğunu" belirtti. Ayrıca bu oluşumun sağlanmasında Siverek Kaymakamının ve Milli Eğitim Müdürlerinin de büyük katkıları olduğunu belirtti.


Lütfü YALGI/SİVEREK



Bu haber 2141 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi