SİVEREK MESLEK YÜKSEK OKULU'NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Lütfü YALGI/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesi Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda Prof. Dr. İrfan Özberk’in tayinin çıkmasından sonra

SİVEREK MESLEK YÜKSEK OKULU'NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
27 Nisan 2012 - 17:34
boşalan okul müdürlüğüne Harran Üniversite Şanlıurfa Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. DR. Murat Sevgili atandı.

Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak göreve başlayan Sevgili, okulda yürütülen çalışmalar hakkında muhabirimize yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Meslek Yüksek Okulumuzun ilk hedefi fiziksel koşulları düzeltmek, akademik olarak da personel sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Bu amaçla bize tahsis edileceği belirtilen ve şu anda devlet hastanesi olarak faaliyet gösteren binayı bizlere tahsis etmeleri durumunda okulumuzun eğitim performansı artacağını düşünüyorum. Okulumuzda 3 dalda eğitim verebiliyoruz. Devlet hastanesinin yeni binasına taşınması ile boşalacak olan 100 yataklı hastane binasının okulumuza tahsis edilmesiyle 3 programlı okulumuzu 6 programlı hale getirerek eğitime devam edeceğiz. İlk etapta ilçe genelinde meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerimiz için Çocuk Gelişimi Programı, Pazarlama, İstihdam ve İşletme Programı, Yaşlı Bakım ve Evde Bakım Hizmetleri konusunda programlar açarak hizmet vermeye çalışacağız. Öğrencilerimizin şu anda sosyal faaliyetlerini sürdürebileceği alanları bulunmuyor. Bu konuda binanın tahsisinden sonra sosyal faaliyetler çerçevesinde de çok yönlü olarak hizmet vermeyi planlıyoruz. Amacımız meslek yüksek okulu olarak öğrencilerimiz eğitim sonunda eğitim ve iş istihdamı sağlamayı düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.







Bu haber 2960 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor