SİVEREK MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET GECESİ

Lütfü YALGI/SİVEREKHarran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet gecesi düzenledi.

SİVEREK MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET GECESİ
10 Haziran 2012 - 09:16
 Düzenlenen gecede öğrenciler doyasıya eğlendi.

Özel bir otelde düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, bazı daire amirleri ile öğrenciler katıldı. Programda Harran Üniversitesine eğitim adına katkıda bulunan Kaymakam, Belediye Başkanı ve okulda dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Ödüllerinin verilmesinin ardından Siverek Belediyesi Müzik korosu tarafından çalınan birbirinden güzel şarkılarla öğrenciler doyasıya eğlenerek mezun olmanın tadını çıkardı. 

Siverek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Sevgili eğlence gecesinde öğrencilere yaptığı konuşmada :’’İlçemizde 1994 yılında Harran Üniversitesine bağlı olarak kurulan okulumuz 1994–1995 Eğitim ve öğretim yılında 40 öğrencisiyle Selimpınar İlkokulu binasında eğitim ve öğretime başlamıştı. Okulumuzda bugüne kadar 1505 kayıtlı olan öğrenciden 1100'ü okulumuzdan mezun olmuştur. Bu dönemde ise 100 öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi.




Bu haber 1908 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması