SİVEREK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE DOĞRU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Belediyesi tarafından geçen yıl birincisi düzenlenen festivalin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Siverek Belediyesi Kültür

SİVEREK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNE DOĞRU
10 Haziran 2011 - 16:47
ve Sosyal İşler Müdürlüğü festivalin hazırlık çalışmalarına başladı.

Siverek Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festival 23 Haziran günü start alacak. 4 gün sürecek olan festival 26 Haziran tarihinde sona erecek.             
4 gün boyunca sürecek olan 2. Siverek Kültür ve Sanat Festivali kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterisi, resim sergisi açılışı, kokteyl, yemek yarışması, defile, kültür ve sanat evi açılışı, belediye müzik korosu, sanatçılar Aynur Doğan, Kıraç, Işın Karaca, Sagopa Kajmer ve Kolera Konserleri ve çeşitli etkinliklerle düzenlenecek.           
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Festivallerin insanlar arasında sevgi ve hoşgörünün hâkim olmasına katkı sunduğunu belirterek şunları kaydetti "Geçen yıl coşkulu bir şekilde birincisini düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Festivalinin bu yıl ikincisinin hazırlıklarına başladık. Festivalin güzel bir şekilde geçmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm Siverekli vatandaşlarımız ve şehir dışında yaşayan tüm misafirlerimiz bu etkinliğe davetlidir" dedi.




Lütfü YALGI/SİVEREK







Bu haber 2937 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi