SİVEREK KAYMAKAMLIĞININ TURİZM ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçe Kaymakamlığının başlatmış olduğu ilçe genelinde doğa ve çevre güzellikleri hakkında araştırma çalışmalarında sona gelindi.

SİVEREK KAYMAKAMLIĞININ TURİZM ÇALIŞMALARI SONA ERDİ
02 Kasım 2011 - 22:27
Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yazısına istinaden Kaymaklıkça yapılan çalışmada, ilçenin doğal ve turizm özelliklerinin envanterini çıkaran İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanlığı, Belediye Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünce oluşturulan 5 kişilik bir ekip bölgede çekimler yaparak, doğal güzellikleri kayıt altına alarak İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek sundu.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, kayıt altına alınan çalışmaları inceleyerek çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) tarafından hazırlanan 'Türkiye Doğa Turizmi envanteri’ çalışmaları kapsamında ilçemizde doğa sporları, yürüyüşleri, su sporları, kayak gibi sporların yapılabileceği alanlar ve doğal güzellikleri hakkında arkadaşlarımız bir dosya hazırlayıp İl Valiliğine gönderecekler. Çalışmalarımız sona erdi. Çalışmamız Siverek kentinin tanıtılması ve bölge halkının kalkınmasına destek olacak’’ dedi.





Bu haber 2907 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti