SİVEREK KAYMAKAMLIĞININ 2011 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Kaymakamlığı, ilçede 2011 yılında yapılan hizmetler ile 2012 yılında yapılacak hizmetlerle ilgili 2011 yılı

SİVEREK KAYMAKAMLIĞININ 2011 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
13 Ocak 2012 - 09:27
değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun sunduğu değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, daire amirleri köy ve mahalle muhtarları, İl Genel Meclisi Üyeleri ile bazı vatandaşlar izledi.

Yaklaşık 2 saat süren sunumda, ilçede genel anlamıyla yapılan hizmetler değerlendirildi. Sunumda ayrıca 2012 yılında KÖY DES ile yapılacak çalışmalar ile eğitim ve sağlık alanında yapılacak hizmetler değerlendirildi.

Sunumun sonunda bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu şunları kaydetti ’’Bu sunumu yapmamızdaki amaç sorunlar hakkında sizlere bilgi vermek olduğu kadar sizlere hesap verip, sizleride sorunların bir parçası yapmaktır. Siverek’te sorunlar birlik ve beraberlik içinde çözülür. Eğitim alındaki sorunların çözümü için geçen yıl Haziran ayında başlattığımız 'Siverek Eğitimde Buluşuyor’ kampanyasında açık söylemek gerekirse Siverek’te yaşayan ve dışarıda olan Siverekli kardeşlerimizden ciddi bir katkı görmedik. Arkadaşlar! Sorunları çözmek istiyorsak hepimize sorumluluklar düşüyor. Hepimiz oturduğumuz yerden konuşacağımıza elimizi taşın altına koymalıyız’’ dedi.








Bu haber 2761 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu