Siverek Kaymakamlığından İftar Yemeği

Siverek Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yaklaşık 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Siverek Kaymakamlığından İftar Yemeği
14 Haziran 2016 - 07:14

Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla, Hacı Yusuf Sami Caddesinde, yaklaşık 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Özbahçe, Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Ahmet İdem, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Siverek Müftüsü Burhan Barut, Siverek SYDV Müdürü Davut Alhas, daire amirleri, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde ilahi grubu tarafından ilahiler seslendirilerek iftar saatine doğru dua yapıldı. Akşam ezanın okunmasının ardından yaklaşık 2 bin 500 kişi topluca iftarını açtı.

Siverek Kaymakamı iftar yemeğinden dolayı gazetecilere yaptığı açıklamada iftar vesilesi ile halk ile bir araya geldiklerini belirterek davetlerine icabet eden ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Esnaf ve Bazı Vatandaşlardan Caddenin Kapatılmasına Tepki

Verilen iftar yemeğinden dolayı Hacı Yusuf Sami Caddesinin öğleden sonra trafiğe kapatıldığını belirten bazı esnaflar duruma tepki gösterdi.

İlçede devam eden kanalizasyon ve içme suyu kazı çalışmalarından dolayı birçok caddenin kapatıldığını belirten vatandaşlar Hacı Yusuf Sami Caddesinin öğleden sonra kapatılmasının ardından ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler.

www.siverekgenclik.com



FOTO GALERİ


Bu haber 3550 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek