SİVEREK KAYMAKAMLIĞINDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 2500 KİTAP

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçe Kaymakamlığı, kırsal alanda yaşayıp taşımalı eğitim merkezlerinde eğitim ve öğretimlerine

SİVEREK KAYMAKAMLIĞINDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 2500 KİTAP
28 Mart 2011 - 15:49
devam eden   başarılı  öğrencilere  Ünlü Yazar Ömer Seyfettin’in   seçme hikayelerinden  oluşan  2500  kitap armağan edildi.
Başarılı öğrencilerin kitapları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okul müdürlerine  teslim edildi.
İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, amaçlarının  ilçe genelinde  ve özellikle  kırsal alanda  eğitimin kalitesini   yükseltme  ve öğrencileri  kitap okumaya  teşvik etmek amacıyla ve ödüllendirmeyle  öğrencileri okumaya teşvik etmek amacıyla  böyle bir çalışma  başlattıklarını hatırlatarak  şöyle  devam etti ’’Kaymakamlık  olarak yaptığımız bir araştırma sonucunda  öğrencilerimizin çoğunun  ders kitapları dışında  roman, hikaye  gibi kitapları okumadıklarını  tespit ettik. İlköğretim okullarının  8. sınıflarında  eğitimini sürdüren ve derslerinde  başarılı  olan  çocuklarımızı  okumaya teşvik etmek adına  kendilerini kitapla  ödüllendirdik.  İlçe genelinde öğrencilerimizi   kitap okumaya  teşvik etmek  amacıyla  çalışmalarımız  devam edecek’’ dedi.



Lütfü YALGI/SİVEREK




Bu haber 2492 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü