SİVEREK KAYMAKAMI KEMAL YILDIZ'A VEDA YEMEĞİ

Mehmet SEZGİN7SİVEREKSon kaymakamlar kararnamesiyle Kandıra İlçe Kaymakamlığına atanan Siverek ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız’a veda yemeği

SİVEREK KAYMAKAMI KEMAL YILDIZ'A VEDA YEMEĞİ
15 Ağustos 2009 - 14:31
verildi.

Siverek Belediye başkanlığınca ilçenin Tarihi Cudipaşa Belediye sosyal tesislerinde verilen yemeğe daire amirleri ile ilçenin illeri gelenleri katıldı.
   
Veda yemeğinde ilçe Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu Kaymakam Kemal Yıldıza ilçede yaptığı hizmetlerin anısına plaket vererek kendisine teşekkür etti. Plaketini alan ilçe kaymakamı Yıldız Memuriyet gereği süresi dolan her görevli gibi kendisinde tayınını çıktığını,yaklaşık iki yıldır   görevi sırasında Siverek ilçesine güzel hizmetler yapmaya çalıştığının belirterek şöyle  devam etti’’ Siverek çoktan il olmayı hak etmiştir kısmet olursa  bir daha ki beraberliğimiz Siverek ilinde olur.Siverek güzel bir yerdir eminim ki gelecek kaymakam arkadaşlarımız bizden daha iyi hizmet vermeye çalışacaklar’’ dedi.


NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.

Bu haber 1835 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü