SİVEREK KAYMAKAMI KEMAL YILDIZ LİSELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe kaymakamı Kemal Yıldız ilçede bulunan liselerde gezilerine devam ediyor. Kaymakam Yıldız bu yıl eğitim ve

SİVEREK KAYMAKAMI KEMAL YILDIZ LİSELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
21 Mayıs 2008 - 13:56
öğretime başlayan yaklaşık 800 öğrencinin eğitim gördüğü Siverek Türk Telekom lisesini ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinledi.
  Kaymakam Yıldız okulda ki sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere eğitim önemini anlatarak şöyle dedi’’Sizler gelecekte ki idarecilerimizsiniz bu ülkenin kalkınması sizlerin çabalarıyla olacak. Bunun içindir ki eğitiminizi aksatmadan devam etmeniz gerekiyor. Okullarda öğrencilerle yaptığım sohbetlerde  bazı arkadaşlar ekonomik sıkıntıdan dolayı eğitimlerine ara vermek zorunda oldukların belirtiler.Bu durumda olan arkadaşlar çekinmeden bize gelsinler eğitimlerini sürdürmeleri için  kendilerine her türlü destek sağlanacak.Dersleri iyi olan  arkadaşların  dershane ve kitap ücretlerini kaymakamlığımızca karşılanacak  fakat  öncelikle öğrencinin  başarılı olması ve üniversiteye  gitme  kararlılığı olacak.Kaymakamlık olarak  kapımız tüm öğrencilerimize açıktır.Sizden tek isteğim eğitiminize dört ele sarılmanızdır’’dedi.


Bu haber 2524 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek