Siverek Kaymakamı Hersanlıoğlu, Sorunların Çözümü İçin Köy Köy Dolaşıyor

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,  köylerde yaşanan sorunları yerinde görmek için 1 boyunca köyleri dolaşacak.

Siverek Kaymakamı Hersanlıoğlu, Sorunların Çözümü İçin Köy Köy Dolaşıyor
22 Eylül 2010 - 06:06

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,  köylerinde yaşanan sorunları yerinde görmek ve sorunlara çözümde bulunmak üzere, daire amirleri ile birlikte, Siverek köylerini dolaşıyor. Hersanlıoğlu, Köy gezilerinin ilk gününde ilçeye bağlı Yumurtepe, Karpuzcu, Konurtepe, Peynirci, Dağbaşı, Bayırözü, Onar, Hamamören, Güvercin, Altaylı köylerini yanındaki ekiple birlikte gezdi.

Sabah saatlerinde başlayan gezilerde köy halkı, muhtarlar, imamlar, öğrenci ve öğretmenler ile tek tek görüşen Hersanlıoğlu, köylerdeki sorunları dinledi. Hersanlıoğlu, yönetimin yerinde yapılması gerektiğini belirterek, ''asıl makamlar vatandaşımızın yanı ve kalbidir. Siverek kaymakamı olarak göreve başladığım ilk günden beri aynı şeyi söylüyorum, İnsanları anlamak için onlar gibi yaşamak gerekir. Bu amaçla bu insanlarımızın sorunlarını onların yaşadığı yerde onların yaşadığı şartlarda anlama gayretine giriyoruz. Tüm köylerimizde insanlarımızla camilerde, okullarda, köy meydanlarında, oturup dertleşiyoruz. Bu çalışmalar ile vatandaşlarımızın yanında sorunlara anında çözüm bulma fırsatına sahip oluyoruz” dedi.

Hersanlıoğlu, insanlarla kurulan iletişimin uzun vadede sorunların tespiti ve çözümünde büyük yardım sağlayacağını belirterek, ''yanımda daire amirlerimle birlikte vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunların çözümünde fikirlerini alıyoruz. Yönetime vatandaşımızı katarak sorunun çözüm makamı olduklarını da hissettiriyoruz'' dedi

Siverek Gençlik Haber




Bu haber 1901 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü