SİVEREK İL YAPMA DERNEĞİNDEN BELEDİYE BAŞKANI BUCAK'A ZİYARET

Lütfü YalgıSiverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanlığı, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret etti.

SİVEREK İL YAPMA DERNEĞİNDEN BELEDİYE BAŞKANI BUCAK'A ZİYARET
08 Mart 2012 - 08:39
Dernek üyeleri ziyaretlerinde dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek ilçenin tanıtımı amacıyla bastırılan "Saklı bir cennet Fırat vadisi’’ isimli bülteni Bucak'a hediye ederek, dernek tarafından hazırlıklarına başlanan ‘’Siverek Sorunları’’ adlı yeni bülten için başkandan destek istediler.
Başkan Bucak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "İl derneğimizin böyle güzel çalışmalara imza atması çok güzel, ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ilçenin gözü ve kulağıdır. Derneklerimizin ilçede yaptıkları çalışmaların önemi büyüktür, belediye olarak her zaman derneklerimize gücümüzün yettiğince destek olmaya çalışıyoruz"
dedi


Ziyarette İl Yapma Derneği Başkanı Koçali Aymaz yaptığı konuşmada yeni çıkan bültende ilçemizin Fırat vadisi ve Karacadağ'daki tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıcı bir bülten hazırladık, dernek olarak ‘’Siverek Sorunları’’ adlı yeni kitap çalışmalarını başlattık. Yeni bültenimize destek vereceğini belirten Ali Murat Bucak’a teşekkür ediyorum, derneğimizin çalışmalarında emeği geçen herkese ve destek sağlayan işletmelere teşekkür ediyorum’’dedi.


Bu haber 2521 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı