Siverek için yoğun kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre Siverek'te yoğun kar yağışı bekleniyor.

Siverek için yoğun kar uyarısı
27 Ocak 2017 - 12:33

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Siverek'te bugün ve yarın yoğun kar yağışı bekleniyor.En düşük hava sıcaklıklarının pazartesi günü -9 dereceye düşeceği tahmin ediliyor.Siverek merkezinde öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini kaybettiği gözlendi.

Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü, yoğun kar yağışı uyarısı yapılarak buzlanma ve ulaşımdaki aksaklıklara dikkat çekildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugün bölgenin genelinde yağışların kuvvetli yağmur ve yoğun kar yağışı şeklinde olmasının beklendiğini belirterek, “Akşam saatlerinden itibaren yağışların, Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın yüksek kesimlerinde ve ilimizin kuzey ilçelerinde (Lice, Kulp, Hani, Siverek), Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak genelinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yoğun kar yağışının neden olabileceği olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi

Siverek- Hilvan Karayolu SOS veriyor

Siverek-Hilvan Karayolunda oluşan çatlaklar ve bozulmadan dolayı sürücülerin dikkatli olması gerekiyor. Etkili olan yağışların ardından karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Siverek- Diyarbakır Yolunda Kar Yağışı Etkili Oluyor

Siverek- Diyarbakır Karayolunda etkili olan kar yağışından dolayı maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Karayolları ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2238 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi