SİVEREK HÜDA-PAR'IN KADİR GECESİ MESAJI

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem yayımladığı mesajda, bin aydan hayırlı olan bu gecenin başta alem-i İslam olmak üzere, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilendi.

SİVEREK HÜDA-PAR'IN KADİR GECESİ MESAJI
03 Ağustos 2013 - 10:30

Yayınlanan mesajda,
başta Mısır olmak üzere işkence ve zulüm altında bulunan tüm Müslümanların kadrinin yüceltilmesi istendi.



Hür Dava Partisi Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem yayımladığı mesajda, "İnsanlar için rahmet, hidayet, kurtuluş ve saadet vesilesi olan Kur'an'ın içinde indirildiği ve Kadir-i Mutlak Allah'ın bin aydan daha hayırlı olarak takdir ettiği mübarek Kadir Gecesi'nin başta alem-i İslam olmak üzere, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerin kullanıldı.

Bu gecenin yüzü suyu hürmetine İslam ümmetine vahdet ve kudretin bahşedilmesi, mazlum ve Mustazaf Müslümanların kadrini yüceltmesinin dilendiği açıklamada, "Kudüs'e özgürlük, Suriye'ye selamet, Mısır'a inayet, Libya ve Tunus'a sükûnet; zulüm altındaki tüm Müslümanlara ve insanlara hidayet, kurtuluş ve izzet nasip etmesini Allah Azze ve Celle'den niyaz ediyoruz" denildi.

Açıklamada son olarak, "Tüm Müslümanları bu geceyi ihya etmeye ve İslam aleminin içine girdiği girdaptan kurtulması için duaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2241 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek