SİVEREK HÜDA-PAR'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siverek İlçe Teşkilatı,coşkulu bir kalabalığın katılımıyla yapılan dualarla açıldı.

SİVEREK HÜDA-PAR'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
20 Nisan 2013 - 13:19

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Siverek İlçe Teşkilatını hizmete açtı. Düzenlenen açılış törenine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve halk katıldı. Açılış öncesinde 100'ü aşkın araç konvoyu ile şehir turu atan partililer, halkın sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Tören Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem, "Partimiz hayırlı bir yolculuğa çıkmış bulunmaktadır. Uzun ve zahmetli bir yolun henüz başındadır" dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, "Bize diyorlar ki, `Kardeşim 70`in üzerinde parti var. 70 parti yetmiyor mu, siz de 71`nci oldunuz` Evet, realite açısından bu doğru ve haklı bir sorudur. Sadaka taşları vardı bu memlekette. İnsanlar gelip ihtiyaçları miktarı kadar alıyorlardı. Gazeteci bir Fransız bu topraklara gelmişti. Onun üzerine Müslüman olmuştu. Şu çarşının ortasına para dolu bir çantayı bırakalım, eğer o para dolu çanta hiçbir zarar görmeden sahibine geri dönecekse, vallahi Hür Dava Partisini kapatmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ahlaksızlığın her geçen gün arttığına dikkat çeken Yavuz, "Hep beraber, `Ben çocuğumdan, ahlaki yapısından memnunum, genç oğlumdan ve genç kızımdan memnunum, genliğimiz hep imana ve ahlaka gidiyor. Dolayısı ile gidişat çok iyi` diyorsak, bu partinin kurulmasına gerek yok. Ama eğer narkotik birimleri bir gencin uyuşturucuya başlamasını sadece ve sadece 15 dakika olarak belirtiyorsa, ters giden bir şeyler var. Pansumanla bu iş olmaz. Şu boşanma sayısındaki artışlara bakın, ailelerde huzur kalmamış, tüketim kültürünün esiri olmuşuz. Bu memleket böyle bir memleket değildi. Ters giden bir şeyler var. Maddi anlamda birileri güzel şeyler yapıyor, doğrudur. Ama gençlerimiz, genç kızlarımız, nesillerimiz bozuluyor değerli kardeşlerim. İnternet kültürünün esiri olmuş gençlerimiz. Uyuşturucu tuzaklarına düşmüş. Baba ve anneler çocuklarının üzerinde hâkimiyet kuramıyorlar. İşte Hür Dava Partisinin misyon ve görevi burada devreye giriyor. Hep beraber buna `Dur` diyeceğiz. Hür Dava Partisi bunun için kuruldu" dedi.

Hür Dava Partisi olarak siyasete farklı bir tanım ve farklı bir bakış açısı getirmek için yola çıktıklarını vurgulayan Yavuz, "Bizler siyasete faklı bir çizgi getirerek ezberi bozacağız. Birileri bu tekbirleri garipsiyor evet çok tuhaf bir şey ama aslında anormal olan başka bir şeydir 90 yıl önce TBMM Meclisi açılırken tekbirlerle açıldı. Bu milletin asıl temsilcileri meclisi Cuma günü Hacı Bayramı Veli'ye gidip Cuma namazının ardından Tekbirlerle açılmıştı. İşte bizlerde HUDA-Par olarak Siyasetin merkezine insanı ve insanlığı getireceğiz. Geçmiş tarihe bakarak merkezinde insan olmayan bir siyasetin sonucunda hiçbir zaman halkın yararı gözetilmemiştir. Halka hizmet hakka hizmet anlayışının sonucunu bugün maalesef göremiyoruz. İşte bu noktada, İslami ve insani değerleri tekrar ihya etmek için HÜDA PAR var" ifadelerini kullandı. “Bugün Türkiye hak ettiği yerde olmadığını belirten Mehmet Yavuz, HÜDA PAR sermayenin de emekçinin de muhafazası olacaktır”

Hür Dava Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ise, "Mazlum ve mustazafların sesi olan HÜDA PAR`ın güneşi Allah`ın izni ile doğmuştur" dedi.

Konuşmalardan sonra ilçe binası salâvatlarla açıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4612 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu