SİVEREK HÜDA-PAR,"BİZİ CAMİLERE KAPATAMAYACAKLAR"

Hür Dava Partisi Siverek İlçe Teşkilatının geniş katılımlı mahalle toplantıları devam ediyor. Yapılan konuşmalarda Müslümanların camilere hapis edilemeyeceği, Müslümanların yönetime talip olduklarına vurgu yapıldı.

SİVEREK HÜDA-PAR,"BİZİ CAMİLERE KAPATAMAYACAKLAR"
27 Mart 2014 - 07:19




ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Siverek İlçe Teşkilatı Dicle Mahallesi’nde geniş katılımlı mahalle toplantısı düzenledi.

Program Sabri Öztürk tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Mahalle toplantısında konuşan Hür Dava Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Remzi Baylan, Halkın efendileri Halka hizmet edenler olduğunu belirterek, "Halka hizmet Hakka hizmettir düsturunu prensip alarak yola koyulduk. Hür Dava Partisi olarak referansımız İslam’dır, dedik. Gayemiz Allah’ın rızasını kazanmaktır. Bu itibarla şunu diyoruz ki, mevcut kirlenmiş siyasi anlayış ve algıların yıkılması ve yeniden dürüst, gerçekçi, adil, yalandan arındırılmış bir siyasi anlayışı tanzim etmek üzere Hür Dava Partisi olarak kıymetli Müslüman halkımıza söz veriyoruz ki, sizlere asla yalan söylemeyeceğiz. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Söz verdiğimizde sözümüzde duracağız. Belediyenin malını yetim malı gibi koruyacağız" dedi.

Hür Dava Partisinin misyonunu açıklayan Baylan, "Biz samimiyeti ve teslimiyeti Hz. Ebubekir’den, Adaleti Hz. Ömer’den, hayayı Hz. Osman’dan, cesareti ve ilmi Hz. Ali’den almışız. Bu itibarla adaletin tesisi, gençliğin ıslahı, şehrimizin imarı ile güzelleşmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi

Programda konuşan Hüseyin Şeker ise Hür Dava Partisinin seçimlere girmesinin bazılarını rahatsız ettiğine dikkat çekerek, “Bu siyaset nedir ki, insanların gözünde bu kadar değerli hale geldi. Dünya’daki herkes bu siyaset için bu kadar mücadele verirken, maalesef Müslümanlar hep geri kaldılar. Müslümanların bu durumu sorgulamasına da izin vermediler. Dünyanın en adi, dalavereci, üçkâğıtçı ve dünya için her türlü melaneti işleyenler, mevki ve makamı elde edip insanları sömürmek için insanların başına geçmek isteyenler, siyaset için her türlü mücadeleyi verdiler. Müslümanlara da siyaset için sizin mevki ve makamda ne işiniz var? Siz dindarsınız, gidin camilerde oturun, hiçbir şeye karışmayın diyerek 90 yıl boyunca hep Müslümanları kandırdılar. Elhamdülillah artık dünyanın her tarafında Müslümanlar yönetime talip oluyorlar, artık bu oyunlara Müslümanlar gelmeyecekler. Bizi camilere kapatıp, yönetimden uzaklaştıramayacaklar” dedi.

Program HÜDA PAR marşları eşliğinde çekilen halay ve yapılan dualarla sona erdi.

Video Hazırlanıyor

Mehmet Yerli- Zeki Sonbayram / www.siverekgenclik.com




Bu haber 3132 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması