SİVEREK HÜDA-PAR LİCE'DEKİ SALDIRIYI KINADI

Hüda- Par Siverek İlçe Teşkilatı yayınlamış olduğu basın açıklamasıyla, Lice'de seçim çalışmaları yapan Hür Dava Partisi üyelerine PKK- BDP'li çetelerin yapmış olduğu saldırıyı kınadı.

SİVEREK HÜDA-PAR LİCE'DEKİ SALDIRIYI KINADI
31 Ocak 2014 - 16:10

BASIN AÇIKLAMASI TAM METNİ

Basına Ve Kamuoyuna

Dün akşam Diyarbakır’ın Lice ilçesinde çarşı merkezinde seçim çalışmaları yapan Hür Dava Partisi üyeleri, kendini bilmez beyhude zavallı BDP şakşakçılarının, azat olmamış PKK kölelerinin saldırılarına maruz kalmışlardır. Saldırı sonucunda birçok parti üyemiz taş ve sopalarla darp edilmiş, üyelerimize ait arabalar tahrip edilerek ateşe verilmiştir. Bu vahşice, saldırıyı yapan zihniyete sesleniyoruz.

Kim rahatsız olursa olsun, ne kadar saldırı yapılırsa yapılsın, Hür Dava Partisi barışçıl bir şekilde seçim çalışmalarına korkmadan ve yılmadan devam edecektir.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta MHP Seçim bürosuna yapılan saldırının ardından ivedi bir şekilde saldırı ile ilgilerinin olmadığını duyuran BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Partimiz ve camiamıza yönelik yapılan yüzlerce saldırıyı kınamak bir yana bu saldırılara çanak tutmuşlardır.

Bizler HÜDA PAR olarak kurulduğumuz günden bu yana huzur ortamının bozulmaması için elimizden gelen çabayı sarf ettik ve bundan sonrada sarf etmeye devam edeceğiz. Fakat saldırgan ruhlu çeteler huzuru bozmak için yoğun çabalarını devam ettiriyor. Bölgede huzur kalmaz ise bu ortamdan faydalanacaklarını sanmasınlar.

BDP ve çetelerinin kendilerinden başka bir oluşuma hayat hakkı tanımadığının en açık göstergesi bu olsa gerek. Kendilerinde hiçbir ahlaki değeri olmadığından, çevredeki İslami camialara da hakaret ve iftira atmaları ne kadar düşüncesiz ve sığ düşündüklerinin en açık delilidir.

Yapılan saldırılar mazlum halkımız tarafından görülmekte ve bu alçakça saldırıları yapanlar halkımız nezdinde mahkûm edilmektedir. Bu topraklarda saldıran, yakıp yıkan, kendisinden başkasına hayat hakkı tanımayanlar değil; sağduyuyla düşünce, siyaset ve hizmet üretenler kazanacaktır.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde seçim çalışması yapan üyelerimize yapılan saldırıyı kınıyor, BDP’yi ve saldırganları bu tür saldırılarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz.

Kolluk güçlerinin de bu saldırının ve bu tür saldırıların faillerini derhal bulmalarını istiyoruz. Kamuoyunu ve sevenlerimizi ise sağduyuya ve daha fazla gayretle çalışmaya, barışı ve huzuru tesis etmeye davet ediyoruz.

Bu saldırılara verilecek en etkili cevap çalışmalarımız ve seçim zaferimiz olacaktır Allah’ın izniyle. Bizim bundan hiçbir şüphemiz yoktur.

“ Akibet müttakilerindir. “

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3514 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu