SİVEREK HÜDA-PAR İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

HÜDA PAR Şanlıurfa Teşkilatı, ilk istişare toplantısını ilçe teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

SİVEREK HÜDA-PAR İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
18 Mart 2013 - 12:17

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Şanlıurfa teşkilatı ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Şanlıurfa il, merkez ilçe, Akçakale, Hilvan, Birecik, Ceylanpınar, Viranşehir, Siverek, Suruç teşkilatlarının katılımı ile yapıldı. Toplantıya Hüda-Par Siverek ilçe teşkilatı adına ilçe başkanı Ahmet İdem ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlanan toplantıda, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, konuşmasına ilçe başkanlarına il ve ilçe idare kurulu üyelerine azim ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek başladı.

Daha sonra ilçe başkanlarının kendi bölgelerindeki mevcut sorunların tespit ve çözümü konusunda çalışmaların, halkı bilgilendirme amaçlı il ilçe ve köy ziyaretlerinin başlatılması gerektiğini belirten İl Başkanı Lokman Yalçın bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında herkes üstüne düşen görevi yapmakla sorumludur. Bu davanın büyük bir dava olduğu ona göre hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Daha sonra il sekteri Faruk Polat tarafından üyelik başvurularının başlatılması ve bu konuyla ilgili genel bir bilgilendirme yapıldı.




www.siverekgenclik.com


Bu haber 3431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü