SİVEREK FENERİ DERNEĞİ'NDEN ŞİİR VE İLAHİ ZİYAFETİ

Siverek Feneri Derneği tarafından İlçenin tarihi mekânlarından Siverek Kalesi'nde Dursun Ali Erzincanlı ve ilahi sanatçısı Muhammed Ali'nin katıldığı "Şiir ve ilahi" şöleni düzenlendi.

SİVEREK FENERİ DERNEĞİ'NDEN  ŞİİR VE İLAHİ ZİYAFETİ
11 Ağustos 2009 - 07:59
ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde yaptığı sosyal etkinlik ve yardım faaliyetleri ile tanınan Siverek Feneri Derneği tarafından ilçenin tarihi mekânlarından olan Siverek Kalesi’nde sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ve ilahi sanatçısı Muhammed Ali’nin katıldığı “Şiir ve İlahi” şöleni düzenlendi.

Program öncesinde Dernek yöneticileri tarafından dernek çalışmalarındaki katkılarından dolayı Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz, Anadolu Ajansı Siverek muhabiri Şükrü Dolaş, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak adına Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mahmut Bahçıvan,  Siverek Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Gelener, Siverek Gençlik Sitesi Yöneticisi Deniz Uğurlu ile beraber bazı vatandaşlara plaket verildi.
SİVEREK FENERİ’NDEN YARDIMLARA DEVAM
Siverek Feneri Yardımlaşma Derneği Sekreteri Kasım Bakundan tarafından yapılan açılış konuşmasında dernek faaliyetlerine değinilerek, derneğin 2005 yılından beri yaklaşık 10.000 aileye yardım yaptığı vurgulandı.
ŞÜKRÜ DOLAŞI DUYGULANDIRAN AN
Plaket töreninden sonra söz alan Gazeteci M. Şükrü Dolaş yaptığı açıklamada, kendisine verilen plaketten çok duygulandığı belirterek,” daha önce bir çok sefer plaket aldım. Yalnız Siverek Feneri tarafından bana verilen plaketin değeri benim yanımda çok büyüktür.” dedi.
SİVEREK’İ İL OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.
İlahi sanatçı Muhammed Ali, söylemiş olduğu birbirinden güzel ilahilerle misafirleri kendilerinden geçirirken, ilahi bitiminde yaptığı konuşmada Siverek’in il olmasına değinerek, “ Daha önce Siverek’e 2 kez geldim. İnşallah en kısa zamanda Siverek il olurda, üçüncü gelişimde Siverek iline gelirim” dedi
DURSUN ALİ ERZİNCALI’DAN ŞİİRLER
Peygamber efendimiz üzerine söylediği anlamlı naatlarla tanınan Dursun Ali Erzincanlı söylemiş olduğu şiirlerle ziyaretçilere duygulu anlar yaşattı.

Program saat 23.00’de sona erdi.
Haber: Sinan Yarıcı




Bu haber 2431 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması