SİVEREK FENERBAHÇE FUTBOL OKULU İLK FUTBOLCUSUNU GÖNDERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, yaklaşık 6 ay önce açılan Fenerbahçe Futbol Okulu futbolcusu olan Mithat Şahinoğlu’nu Fenerbahçe

SİVEREK FENERBAHÇE FUTBOL OKULU İLK FUTBOLCUSUNU GÖNDERDİ
26 Ocak 2012 - 11:51
alt yapı takımına gönderdi.

Siverek Fenerbahçe Futbol Okulu antrenörü Nurettin Boldo, yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Başta Türk futboluna ve Fenerbahçe takımına kaliteli oyuncu yetiştirmek ilk hedefimizdir. Geçen aylarda Fenerbahçe yetkililer tarafından okulumuzda bulunan başarılı öğrencilerimizi seçmek amacıyla ziyaret etmişlerdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda öğrencilerimden şu ana kadar 3 oyuncu seçildi. İlk etapta okulumuzda eğitim gören oyuncumuz Mithat Şahinoğlu(14) alt yapıda lisanslı oyuncu olarak alındı. Hocaların daha sonraki değerlendirmeleri sonucu okulumuzda eğitim alan 2 futbolcumuzda Fenerbahçe alt yapı kadrosuna geçecekler. Giden öğrencilerime bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Alt yapı oyuncusu olarak Fenerbahçe kadrosuna katılan Mithat Şahinoğlu, yaptığı açıklamada "Siverek’te gençler için sportif faaliyetler yok denecek kadar azdır. Hocamızın kaliteli bir okulu getirerek buralarda gençlere bu imkânı sunduğu için kendisine minnettarız. Bizlere verdiği eğitimle onun sayesinde bu derecelerde yer aldık. İnşallah Fenerbahçe alt yapı takımında başarı sağlayarak hocamıza layık bir öğrenci alacağız. Bize verdiği emeğini boşa çıkarmayarak başarımızla vereceğiz’’ dedi.








Bu haber 3869 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu