SİVEREK ENGELLİLER DEPLASMAN MAÇINA HAZIR

Haber MerkeziTekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig takımlarından Siverek Engeliler Basketbol Takımı, deplasmanında oynayacağı ilk maçında puanla dönmek istiyor.

SİVEREK ENGELLİLER DEPLASMAN MAÇINA HAZIR
23 Aralık 2011 - 06:40
Siverek Engelliler Spor Kulübü basın sözcüsü Lütfü Yalgı, ilçede sportif faaliyetlerin artırılabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Bu takımda faaliyetlerini sürdüren engelliler basketbol takımının, bu yıl lige iyi başladığını ifade eden Yalgı, performanslarını devam ettirmek istediklerini belirtti.

Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep Engelli Basketbol takımı maçına hazırlıklarını son güne kadar sürdüreceklerini belirten Yalgı, şunları kaydetti:  ''İlk maçımızla başlatmış olduğumuz galibiyet serimizi deplasmanda da iyi bir oyun sergileyerek sürdürmek istiyoruz. Arkadaşlarımızla antrenman çalışmalarımızı maçın son gününe kadar devam ettireceğiz. Hedeflediğimiz güzel oyunla maçtan iyi bir sonuç çıkarmayı düşünüyoruz. Sporcularımıza destek olması amacıyla tüm Sivereklileri 24 Aralık Cumartesi günü saat 12.00'da Gaziantep'te oynayacağımız maça bekliyoruz.''
Bu haber 1644 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı