SİVEREK ENGELİLER TAKIMINA TAZE KAN

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. lig F Grubunda mücadele veren Siverek Engeliler Basketbol Takımı

SİVEREK ENGELİLER TAKIMINA TAZE KAN
24 Kasım 2011 - 23:24
2011–2012 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takım yöneticileri kadrosuna süper ligden iki yıldız oyuncuyu takımına katarak takımı güçlendirdi.

Siverek Engelliler Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kırbaş yaptığı açıklamada "Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübüne, Bonservis bedeli ödeyerek iki oyuncusu ile kesin olarak anlaşmaya varılmıştır. Siverek’te sportif standartların yükselmesi için gayret gösteriyoruz. 2. Ligde mücadele eden Siverek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında 2006–2011 yılları arasında da oynayan ve 1. Lig şampiyonluğu ile Süper Lig geçiş gibi pek çok önemli başarıda pay sahibi olan 2,5 puanlı Musa Bulut ile 4 puanlı Hakkı Tankcı’nın en etkili iki oyuncularından biri olmuşlardır. Bu iki sporcunun şampiyonluk hedeflerimizde bizimle mücadele etmesinin kendilerini son derece mutlu etti. Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Başkanı Sayın Veysi Fırat ‘ın Transfer ettiğimiz bu iki sporcumuzun sandalyeleriyle göndermesi takımımıza büyük bir katkı sunmuştur" dedi.







Bu haber 2522 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması