SİVEREK EĞİTİM BİR-SEN'DEN ÖĞRETMENLERE KURS

Haber MerkeziEğitim Bir-Sen Siverek Temsilciliği tarafından 2 Ekim 2011 tarihinde yapılacak “Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı sınavı için kurs düzenledi.

SİVEREK EĞİTİM BİR-SEN'DEN ÖĞRETMENLERE KURS
14 Eylül 2011 - 21:18
Tecrübeli okul müdürleri tarafından verilecek kurs 17 gün sürecek. Siverek Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Fikret Aslanparçası konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  öğretmenler için önemli olan sınav öncesinde hizmet sendikacılığını bir kez daha üyelerinin ayağına getirildiklerini belirtti. Kursa 42 kişi devam ediyor.

Not: Sitemizden Alıntı Yapan Site ve Gazetelere Uyarı:

1.Sitemizin en altında "Kaynak gösterilse dahi izinsiz kopyalama yapılamaz her hakkı saklıdır" ibaresi olduğu halde, sitemizde bulunan haberleri izinsiz kullanan site ve gazetelere son uyarımızdır.

2.Sitemizden izin alarak haberlerimizi yayınlayan web siteleri ise maalesef kaynak gösterme prosedörünü bilmediklerinden hatalı şekilde sitemizi kaynak belirtmektedirler.Sitemizden kopyalanan her haber ve resimde kaynak: www.siverekgenclik.com ibaresi ile beraber alınan habere aktif link verilecek şekilde verilmesi gerekmetedir.

3.Yapılan incelemelerimizde A sitesi sitemizden aldığı haberi, B sitesi A sitesini kaynak göstererek sitesinde istimal etmiştir.Sitemizde kasti olarak yapılan imla hataları B sitesinde aşikar olarak sırıtmaktadır.

4.Siverek'e hizmet prensibini kendisine ilke edilmiş tüm sitelerin bu konuda daha hassas bir şekilde davranmasını, basın yayın ahlakına ters düşecek anlayıştan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.


Bu haber 2630 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek