SİVEREK DTP BİNASINA TAŞLI SALDIRI İDDİASI

Mehmet SEZGİN/SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sağlık ocağı caddesi üzerinde bulunan Demokratik Toplum Partisi(DTP)İlçe binasının henüz kimliği belirlenmeyen kişi veya

SİVEREK DTP BİNASINA TAŞLI SALDIRI İDDİASI
07 Mart 2008 - 11:39
kişilerce dün akşam saatlerinde taşlandığı ilçe binasının camlarını kırıldığını iddia edildi. İddia edilen saldırı bu gün parti binası önünde yapılan bir basın açıklamasıyla kınandı. Basın açıklamasına çok sayıda partilinin yanı sıra Şanlıurfa il Örgütü Viranşehir belediye Başkanı Emrullah Cin ile parti ilçe teşkilatı katıldı.    Parti önünde yazılı açıklamayı Okuyan Siverek(DTP) İlçe Başkanı Hasan Koyuncu özetle şöyle dedi’’Teskereyi çıkaran zihniyet Kuzey Irak’ı bombalarken, aynı zihniyet Siverek’te de partimizi hedefine koyarak dün akşam parti binamızı taşlamıştır. Bu eylemi gerçekleştirenleri kınıyor, yaşasın demokratik cumhuriyet, yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın demokratik toplum partisi. Şeklindeki basın açıklamasından sonra partililer uzun süre alkışladıktan sonra parti binasına girdiler.
     2007 genel seçimlerinde millet vekili adayı olan İbrahim Ayhan ‘’ örgüt olarak ilçe parti binasına yapılan saldırıyı kınıyor, örgüt olarak ilçe örgütünün yanındayız, destekliyoruz dedi.

Bu haber 2439 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi