SİVEREK DEVLET HASTANESİ TOMOGRAFİ CİHAZININ ARIZALANMASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Haber MerkeziSiverek Devlet Hastanesi'nde Tomografi cihazının arızalanması ve hastanedeki ambulans yetersizliği haberimizle ilgili Hastane Baştabibi Adnan Kirmit ellerinde olmayan sebeplerden dolayı böyle bir olayın yaşandığını belirtirken, Kaymakamlık konuyla ilgili inceleme başlattı.

SİVEREK DEVLET HASTANESİ TOMOGRAFİ CİHAZININ ARIZALANMASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
13 Şubat 2012 - 15:34
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde cumartesi günü televizyonun üzerine düşmesi sonucu 5 yaşındaki Muhammed Enes Uğurlu kafasından ve yüzünden ağır şekilde yaralanmıştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Uğurlu, hastanede Tomografi cihazının bozuk olmasından dolayı Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edilmek istenmişti. Acilde görevli doktorların ambulansın gelmesi zaman alabilir, aracınız varsa kendiniz Şanlıurfa’ya götürün demesi üzerine, yaralı çocuk ailesi tarafından apar topar Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.


Dün akşam yayımladığımız “Siverek Devlet Hastanesi’nde Sağlık Skandalı” ve Fıratın Sesi Gazetesi’nde yayımlanan “ Siverek Devlet Hastanesi’nde Neler Oluyor” haberi üzerine, sitemiz editörü Deniz Uğurlu ile görüşen Siverek Devlet Hastanesi Baştabibi Uzman Dr. Adnan Kirmit yaşanan sorun ile ilgili bilgi verdi. Tomografi makinesinin arızalanmasının ardından ihale alan firmaya 10 gün zaman tanıdıklarını belirten Kirmit, makinenin tamirinin zaman alacağını, yedek makinede olmadığından dolayı böyle bir sıkıntının oluştuğunu söyledi. Devlet Hastanesinde yaşanan ambulans sıkıntısına değinen Kirmit, “Maalesef hastanemizde az sayıda ambulans var. Ambulansın hazırlanması ve sevki yapılacağı yerde hastaya yer ayrılması zaman alıyor, bu hastanemizin kontrolünde olan bir durum değildir. Bu sebeple acildeki doktorumuz, “Aracınız varsa hastayı kendiniz götürün” ifadesi kullanmıştır. Minik hastaya geçmişolsun dileklerinde bulunuyorum” dedi

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ KASIM GÜLPINAR’DAN HASTANEDE YAŞANANLARLA İLGİLİ DENİZ UĞURLU’DAN BİLGİ ALDI

Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Sitemiz editörü Deniz Uğurlu’yu telefon ile arayarak konu hakkında Uğurlu’dan bilgi aldı.Yaşanılan sıkıntıların bir daha yaşanmaması için gerekli çalışmayıyapacaklarını belirten Gülpınar, minik çocuğa geçmiş olsun mesajında bulundu.

SİVEREK KAYMAKAMI MAHMUT HERSANLI OĞLU: “ KONU İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI”

Gazeteci Deniz Uğurlu’yu telefon ile arayarak geçmiş olsun mesajlarını ileten Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, konu ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANIİLHAN ÇELİK: “OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, yaşanan talihsiz olayın ardından Gazeteci Deniz Uğurlu’yu telefon ile arayarak konu hakkında bilgi aldı. Yaşanan sıkıntının takipçisi olacaklarını söyleyen Çelik, Uğurlu’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 www.siverekgenclik.com


Bu haber 3023 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı