SİVEREK CEZAEVİNDE LATİF DOĞAN KONSERİ

Mehmet Sezgin/SiverekTürkücü Latif Doğan, Siverek Cezaevi'nde Kalan Tutuklu ve Hükümlülere Konser Verdi. 

SİVEREK CEZAEVİNDE LATİF DOĞAN KONSERİ
16 Şubat 2011 - 12:10
Türkücü Latif Doğan, Siverek Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlülere konser verdi. Adalet Bakanlığı izni ile girdiği cezaevinde türküleri ile tutuklu ve hükümlülere moral veren Latif Doğan, bir saat süren konserini, "Allah kurtarsın" diyerek sona erdirdi.

Dün Siverek Belediyesi'nin düzenlediği toplu resmi nikah törenine katılan türkücü Latif Doğan, gece ise Siverek Cezaevi'nde konser verdi. Siverek Cumhuriyet Savcılığı'nın Adalet Bakanlığı'ndan aldığı izin ile cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler için konser düzenlendi. Akşam saatlerinde cezaevi salonunda düzenlenen konsere, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, hakim ve savcılar ile 250 civarında tutuklu ve hükümlü katıldı.

Gecenin açılışında bir konuşma yapan Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, zaman zaman tutuklu ve hükümlülere yönelik sosyal etkinlikler yaptıklarına işaret ederek, konserin de bu kapsamda gerçekleştiğini vurgulayıp, geceye ücret almadan katılan türkücü Latif Doğan'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Latif Doğan ise seslendirdiği parçalar ile tutuklu ve hükümlülere unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman tutuklu ve hükümlüler ile birlikte oynayan ve türkü aralarında yaptığı espriler ile herkesi gülümseten Doğan, bir saat sahnede kaldığı konserini, "Allah kurtarsın. Buradan çıkınca suçtan uzak durmanızı temenni ediyorum" diyerek sonlandırdı.

Gecenin sonunda mahkumlar, kendi yaptıkları çeşitli el işlemelerini Latif Doğan'a hediye etti.


Bu haber 2950 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem