Siverek Belediyespor, lideri 3-1 mağlup etti

Siverek Belediyespor, lideri 3-1 mağlup etti.

Siverek Belediyespor, lideri 3-1 mağlup etti
08 Aralık 2018 - 15:22

Siverek Belediyespor, lideri 3-1 mağlup etti Siverek Belediyespor, kendi evinde karşılaştığı Şanlıurfa Gençlerbirliği Spor’u 3-1 mağlup etti. Şanlıurfa Süper Amatör Ligde mücadele eden Siverek Belediyespor ile Şanlıurfa Gençlerbirliği Spor arasında Firkan Tüysüz Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Siverek Belediyespor, 65. dakikada Barış Taşkesen’in attığı golle 2-1 öne geçti.

Barış’ın golünün ardından dakika 80’de ortalanan topu kafayla rakip ağlara bırakan Sinan Aymelek, takımını 3-1 öne geçirdi.

Maçtan başka gol çıkmayınca Siverek Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Son galibiyet ile 10. haftada puanını 23’e çıkaran Siverek Belediyespor, lider Şanlıurfa Gençlerbirliği Spor ile arasında puan farkını 1’e indirdi. Öte yandan maçın sona ermesinin ardından soyunma odasına giden Belediye Başkanı Resul Yılmaz, futbolcuları tebrik etti.

Futbolcular tarafından tezahüratlarla karşılanan Yılmaz, “Sizler daha büyük başarıları kolaylıkla yakalayabilecek yeteneklere sahipsiniz. Siverek’e yakışır, belediyemize yakışır bir mücadele içerisinde olmanızı arzu ediyoruz. Futbol bir oyundur, centilmenlik ve fair-play çerçevesinde bundan sonra da mücadele edeceğinizden en küçük bir şüphemiz yoktur. Mesajınızı gayet net anladım ve değerlendireceğime emin olabilirsiniz.” dedi.

Haber Merkezi


Bu haber 1764 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor