SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

Siverek belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallede iftar yemekleri verilecek.

SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ
19 Haziran 2015 - 10:17

Siverek belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallede iftar yemekleri verilecek.Ramazan ayının ilk günü vatandaşlar ilçenin Şirinkuyu ve Yenişehir mahallesinde ortak alanda kurulan iftar yemeğinde oruçlarını açtılar.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Başkan Yardımcıları ile vatandaşlar katıldı. Başkan Yılmaz vatandaşlara iftar yemeği dağıtarak vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Her gün ilçenin farklı noktalarında iftar yemeği verileceğini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Rahmet ve bereketin ayı olan ramazan ayında vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeğimizi her gün farklı noktalarda vatandaşlarımıza açacağız, iştirak eden herkese şimdiden teşekkür ederken ramazan ayının ülkemize, memleketimize hayır ve bereket getirmesini dilerim’’dedi.

Belediye tarafından bugün ise ilçenin Selimpınar ile Bahçeli evler Mahallesi Bekir Sami Karahan Caddesi üzerinde bulunan Hz. Ali Cami Önünde iftar yemeği verileceği belirtildi.








Bu haber 3603 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması