SİVEREK BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Siverek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü son günlerde artan su ve kanalizasyon sorunları ile ilgili bir açıklama yaptı.

SİVEREK BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA
27 Mayıs 2015 - 07:01

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü su ve kanalizasyon hizmetleriyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Bilgilendirme amacıyla yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“1. Büyükşehir yasasıyla birlikte su ve kanalizasyon işleri ile ilgili hizmetler Şanlıurfa büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Bu hizmetlerle ilgili yasal olarak yetki ve sorumluluğumuz bulunmamaktadır.

2. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi için Siverek Belediyesi olarak yetki ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen sorunları giderme noktasında imkân ve çabalarımızı kullanmaktayız.

3. Zaman zaman çeşitli basın yayın organlarında yayımlanan haberlerle ilgili belediyemize yapılan hiçbir müracaata duyarsız kalınmamıştır. Halkımıza bu alanda da belediyemize yansıyan sorunlarla birebir ilgilenerek sorunların çözümüne katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz. Halkımıza her alanda hizmet belediyemizin temel ilkesi ve önceliğidir”

Haber Merkezi


Bu haber 3767 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu