Siverek Belediyesi Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı

Lütfü Yalgı/ siverekgenclik.comSiverek Belediyesi kent konseyi meclis toplantısı, yapıldı.Toplantıya AK Parti Siverek Milletvekili Kasım Gülpınar'da katıldı

Siverek Belediyesi Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı
20 Eylül 2011 - 14:02
Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, "Kent konseyi yürütme kurulu gündemi"nde bulunan gençlik meclislerinin kurulup aktif hale getirilmesi, ilçe genelinde genel bir temizlik kampanyası yapılması, Tokdemir mezarlığının aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmasını yapılması gibi konular ele alındı.

Toplantıya katılan AK Parti ŞanlıUrfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, burada yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Dünyada iki tip demokrasi vardır, biri doğu demokrasisi, bu demokraside çok laf az iş var, diğer demokrasi ise batı demokrasisidir. Bu demokraside az laf çok iş var. Biz batı demokrasisini benimsemeli ve bu doğrultuda çalışmalıyız. Benim siyasi anlayışım gereği ben ilçemizin sorunlarının çözümünde hiçbir siyasi ayrım yapmıyorum. Belediye başkanımızla çok güzel bir diyaloğumuz var, ilçenin sorunların çözülmesi için herkesle iyi diyaloglar geliştirip sorunların çözümüne katkı sunmalıyız."

Kent konseyi toplantısına ilk kez bir milletvekilinin katıldığını belirten Kent Konseyi Başkanı Mustafa Hivi Abikoğlu, Gülpınar'a teşekkür etti.

Toplantıya, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. Kaynak:www.siverekgenclik.com


Bu haber 2034 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü