SİVEREK BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİNE İSTANBULDA YOĞUN İLGİ

Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yaklaşık 40 ülkenin katıldığı 12. düzenlenen  "İstanbul Büyükçekmece 12. Uluslararası Kültür ve Sanat" festivalinde İstanbullulardan yoğun ilgi gördü.

SİVEREK BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİNE  İSTANBULDA YOĞUN İLGİ
11 Temmuz 2011 - 14:29
Yaklaşık 40 ülkenin katıldığı  "İstanbul Büyükçekmece 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivaline" katılan Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü halk oyunları ekibi oynadığı halk oyunları ile İstanbul’da destan yazdı.
Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Kucaklı, İstanbul Büyükçekmece Belediyesinin davetlisi olarak katıldığımız festivalde Siverek’i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, şunları kaydetti’’İstanbul’un Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde Belediyemiz halk oyunları ekibinin Büyükçekmece Kültür ve Sanat festivalinde gösterilerini en iyi şekilde sergileyerek İstanbulların sevgisini kazandıklarını Siverek’in kültürünü yaşatmak ve tanıtmak için festival boyunca ellerinden geldikçe en güzel bir şekilde sürdürdüklerini, festivalle İstanbul Büyükçekmece belediyesinin davetlisi olarak görev aldıklarını burada bizlere gösterilen misafir perverlikten dolayı başta İstanbul Büyükçekmece belediye başkanı, tüm personellerine ve folklor ekibine en güzel içtenliklerimle teşekkür ediyorum’’dedi.
           
Festivalin son gününe kadar İstanbul’da gösterilerine en güzel şekil sergilemeye devam edeceklerini belirten Siverek halk oyunları ekibi çalıştırıcısı Orhan Karpuz belediye olarak bundan sonra bölgede düzenlenecek olan tüm etkinliklere katılarak kentimizin zenginliklerini bölgede yaşayan vatandaşlara beğeniyle sunacağız’’dedi.

Öte yandan İstanbul’da bulunan Siverek Derneği ve İstanbul’da ikamet eden iş adamlarını ve hemşerilerimizi ziyaret ederek desteklerini bekledikleri belirtildi. 

Bu haber 2902 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması