SİVEREK BELEDİYE SPOR A TAKIMI GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU


Mehmet SEZGİN/SİVEREK

Şanlıurfa'nın Siverek İlçe Belediye Spor A takımı 18 Yaş altı A Gençler kategorisinde Şanlıurfa il şampiyonu olan Belediye Spor

SİVEREK BELEDİYE SPOR A TAKIMI GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
22 Mayıs 2009 - 12:22
Elazığ da 12- 15 Mayıs tarihleri arasında yapılan bölge turnuvasında 1 mağlubiyet 2 galibiyet alarak turnuva şampiyonu oldu.

Bölge şampiyonu olan belediye Spor takımı oyuncuları belediye başkanlığını ziyaret ederek başarılarını Kulüp başkanı ve Belediye başkan vekili Mustafa Hivi Abikoğlu ile paylaştılar.


Genç futbolcuları makamında kabul eden belediye spor başkanı belediye başkan vekili Abikoğlu''Futbolcularımızın bu başarısı 19 Mayıs gençlik haftasına denk gelmesi benim için çok anlamlı.Futbolcularımız büyük bir başarı elde etmişler,24 takım arasında Güney Doğu Anadolu Bölgesi şampiyonu olmaları bizleri mutlu etmiştir.Belediye olarak ilçemizde tüm spor dallarının gelişmesi için elimizden gelen tüm desteği Siverek gençliğine sunacağız.
Belediye Spor A takımını Türkiye Finallerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil etmesi Siverek açısından da gurur vericidir''dedi.

Takım teknik direktörü, ve takım çalıştırıcıları belediye başkan vekiliyle harta fotoğrafı çektirdiler.
Bu haber 1417 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü