SİVEREK BEDENSEL ENGELLİLER GAZİANTEP DEPLASMANINDAN GALİP DÖNDÜ

Haber MerkeziTürkiye Bedensel Engelliler Basketbol 2.Lig F Grubunda mücadele veren Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı ile Gaziantep Bedensel Engelliler Basketbol Takımı ile karşılaştı.

SİVEREK BEDENSEL ENGELLİLER GAZİANTEP DEPLASMANINDAN GALİP DÖNDÜ
26 Aralık 2011 - 12:07
Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı maçın ilk yarısını 34 –18 üstün kapattı. Maçın ikinci yarısına da üstünlüğü elden bırakmayan Siverek Bendesel Engeli Sporcular yaptığı ataklarla ligin ilk deplasman maçında Gaziantep Engelliler basketbol takımını 55–36 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanla döndü.
           
Gaziantep deplasmanından güzel bir oyun sergileyerek galibiyetle ayrıldıklarını belirten Siverek Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Lütfü Yalgı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ligin ilk deplasman maçı olan Gaziantep maçının bu denli güzel bir oyunla galibiyet elde eden sporcularımı kutluyorum. Oyun içinde bulunan eksiklerimizi takım olarak hep birlikte çalışarak gidereceğiz. Ligde başarı sağlamak için oyunlarımızı daha güzel bir şekilde sürdürmek adına herkes üzerine düşen fedakarlığı yapacaktır, ligin bitimine çok zaman var hedefimiz bu ligden başarılı bir şekilde çıkmaktır, ligde aldığımız ikinci galibiyetle başarılı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz "

Bu haber 2808 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı