SİVEREK BEDENSEL ENGELLİLER EZDİ GEÇTİ

Mehmet Sezgin Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Ligi takımlarından Siverek Bedensel Engelliler takımı, sahasında karşılaştığı Kızıltepe Engelliler takımını 114 sayı farkla yendi

SİVEREK BEDENSEL ENGELLİLER EZDİ GEÇTİ
21 Ocak 2012 - 21:53
Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi takımlarından Siverek Bedensel Engelliler takımı, sahasında karşılaştığı Kızıltepe Engelliler takımını 114 sayı farkla yendi.



Siverek Spor Salonu'nda oynanan maça çok hızlı başlayan, bulduğu atışları sayıya çeviren ve oynadığı 5 maçın ardından namağlup unvanını koruyan grup lideri Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı, rakibine adeta sayı attırma imkanı vermeyerek, ilk yarıyı 70-7 önde tamamladı.



Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren ve aradaki farkı artıran Siverek temsilcisi, Kızıltepe takımını 130-16 gibi farklı bir skorla yendi.



Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı basın sözcüsü Lütfü Yalgı, sergiledikleri başarılı performansla galibiyet serisini devam ettirdiklerini belirterek, "Takımımız 5 haftadır galibiyet serisine devam ediyor. Bütün Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Son 2 haftadır aldığımız sonuçlarla gruptaki liderliğimizi sürdürüyoruz. Amacımız, grubu lider bitirerek bir üst lige çıkmaktır" dedi.



Maçı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile İlçe Emniyet Müdürü Recep Yeşil ve taraftarlar izledi.

Bu haber 2199 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı