SİVEREK BDP: "TAHRİKÇİLER İLE İLİŞKİMİZ YOK"

BDP Siverek İlçe Teşkilatı, Sosyal medyada, BDP Siverek İlçe Teşkilatı isimini kullanarak insanları tehdit eden şahıslar hakkında basın açıklaması yayımladı.

SİVEREK BDP: "TAHRİKÇİLER İLE İLİŞKİMİZ YOK"
15 Ağustos 2013 - 10:22

ŞANLIURFA- BDP Siverek İlçe Teşkilatı, sosyal medya sitelerinde, partileri adına çok sayıda facebook ve twitter hesabı açıldığını belirterek, açılan bu sayfaların fayda yerine partilerine zarar getirdiğini söyledi.


Açıklamada şu ifadeler kullanıldı, "Son günlerde partimiz adına açılmış sahte facebook ve Twitter hesapları üzerinden iyi niyetli girişimler çok fazla olunca ve bilgimiz dışında yapılınca yarar yerine zarar vermektedir.Partimiz olarak resmi sosyal ağ sayfalarını oluşturmuş bulunuyoruz. Üyelerimiz ve sevenlerimizin bizleri www.siverekbdp.org web sitemizden veya www.facebook.com/siverekbdpilceorgutu, www.twitter.com/bdpsiverek sosyal ağlardan takip etmeleri rica olunur. Linkleri verilenler dışında mükerrer açılmış adreslerdeki paylaşımlara rağbet etmeyiniz" denildi.

Sosyal medyada, Siverek BDP İlçe Teşkilatı ismini kullanan bazı kişiler, Siverek'te faaliyet gösteren bazı STK temsilcilerini tehdit ederek, asılsız iddialarla toplumu ajite etmişti. Yapılan açıklamanın bu olaydan dolayı yapıldığı tahmin ediliyor.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2995 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...