SİVEREK ASAYİŞ HABERLERİ

Lütfü Yalgı-GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nu ziyaret etti-Siverek'te Halı Saha Turnuvası-Siverek'te, sıvacılık kursunu başarıyla tamamlayan 50 kursiyere ustalık belgeleri verildi.

SİVEREK ASAYİŞ HABERLERİ
22 Mart 2012 - 22:07
GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nu ziyaret etti. 

Karahocagil, makamında ziyaret ettiği Hersanlıoğlu ile bir süre görüştü. Daha sonra istimlak ve restorasyon çalışmaları devam eden Gümrük Hanı, Cıncıklı Hamamı ve Terziler Evini gezen Karahocagil, yetkililerden bilgi aldı. 

Sadrettin Karahocagil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaymakam Hersanlıoğlu ile görüşmenin yanı sıra restorasyonu devam eden mekanları incelediğini belirtti. 

Kaymakam Hersanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 





Siverek'te Halı Saha Turnuvası 


Siverek'te, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla halı saha turnuvası düzenlenecek. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından devlet - vatandaş kaynaşmasını sağlamak amacıyla yapılacak turnuvada, kendi takımını oluşturan muhtarlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarının oluşturacağı takımlar mücadele edecek. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne 31 Mart Cumartesi gününe kadar yapılacak müracaatların ardından nisan ayında turnuva geçilecek. Dereceye girecek takımların sporcularına ödül verilecek. 



Siverek'te, sıvacılık kursunu başarıyla tamamlayan 50 kursiyere ustalık belgeleri verildi. 

İlçe Halk Eğitimi Merkezi ve Endüstri Teknik Meslek Lisesinin işbirliğiyle geçen ay başlatılan uygulamalı kursa 50 kişi müracaat etti. Belirlenen süre içerisinde kursta başarılı olanlara düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Kurs öğretmenlerinden Musa Aytaç, yaptığı açıklamada, amaçlarının sektöre kalifiye personel yetiştirmek olduğunu söyledi.
Bu haber 3567 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi