SİVEREK 2. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 1.si düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinin 2.si yapılan çeşitli

SİVEREK 2. KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
24 Haziran 2011 - 19:09
etkinliklerle devam ediyor. Düzenlenen festival kapsamında öğleden sonra Belediye Sosyal Tesisi Tarihi Cudi Paşa Hanında düzenlenen yemek yarışmasıyla devam edildi.

Jüri üyeliğini Tuba Altıntop, Melek Yargıcı, Elif Ece uzun, Tattiana Tsikeviç gibi mankenlerin yaptığı mahalli yemek yarışmasında 15 ev kadını yarışmaya katıldı. Yarışmada jüri üyeleri Aslı Seyfioğlu ile Ziynet Beğeç isimli bayanları yaptığı yemeklere 1.lik verirken, diğer yemeklere puan vermedi. 1. gelen bayanlara birer cumhuriyet altını armağan edildi.

Festival akşam saatlerinde Şehir Stadyumunda bulunan festival alanında Çoban Sitilisin hazırladığı yöresel kıyafetlerin defilesi yapıldı. Ünlü mankenler Tuba Altıntop,  Melek Yargıcı, Elif Ece uzun, Tattiana Tsikeviç gibi isimler defileye çıktı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Festival alanında saat 21:00'da sanatçı Aynur Doğan’ın verdiği konseri binlerce kişi izledi.
Festival alanında düzenlenen etkinliklere Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Sahne alan mankenler ve sanatçılara plaket ve şehri tanıtan yayınlar armağan eden belediye Başkanı Ali Murat Bucak, vatandaşlardan eğlenirken sağ duyulu olmalarını isteyerek katılanlara teşekkür etti.






Lütfü YALGI/SİVEREK








Bu haber 1790 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü