SİVEREK- DİYARBAKIR KARAYOLUNDA KAZA: 2 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen yaralandı.

SİVEREK- DİYARBAKIR KARAYOLUNDA KAZA: 2 YARALI
24 Ocak 2014 - 14:28

ŞANLIURFA- Siverek-Diyarbakır karayolunun 10. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Batman istikametinden, Şanlıurfa istikametine gelmekte olan 3 AUE 36 plakalı S.Ö hâkimiyetinde bulunan otomobil solama yaparken, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, seyir halinde bulunan 33 CHJ 88 plakalı Orhan Şengül hâkimiyetinde bulunan TIR’a çarptı.

Kazada, otomobil içinde bulunan Sürücü S.Ö yaralanmazken, yanında bulunan Ülkü Akın(34),Dilek Diliçıkık(34) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Ambulanslar ile Siverek Devlet hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde Trafik polisleri karayolunu tek taraflı olarak trafiğe kapattı. Aracın yoldan çekilmesiyle birlikte trafik akışı tekrardan normale döndü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaralanan S.Ö, Ülkü Akın ve Dilek Diliçıkık'ın Batman'da öğretmenlik yaptıkları, ara tatil nedeniyle memleketlerine dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Siverek- Çermik Karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında da Büyüktepe köyünde öğretmenlik yapan Canan Gölbez ve Gülcan Sezen yaralanmıştı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3589 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu