ŞİRİN GAZETECİLERLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Cuma Şirin akşam yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

ŞİRİN GAZETECİLERLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
15 Kasım 2013 - 07:45





Ak Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cuma Şirin akşam yemeğinde ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.Yemeğe Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik'te katıldı. Topluca yenilen akşam yemeğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şirin, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bir gazetecinin, halk arasında Cuma Şirin aday gösterilmezse Ak parti ile devam etmeyeceği gibi söylentiler var, siz Ak partiden aday gösterilmezseniz Ak parti ile devam edecek misiniz ? sorusuna Şirin, "Bizim Siverek’teki çalışmalarımız ak parti ile başlamadı, bizim uzun bir siyasi geçmişimiz var. Biz Siverek’te Ak parti ile değişim yapacağımıza inandığımız için Ak partide siyaset yapıyoruz. Ben aday gösterilmezsem de, hangi arkadaşımız aday gösterilirse o arkadaşımızı destekleyeceğim.Biz bu partiye geçerken elimizi taşın altına koyup geldik. Tekrar söylüyorum bizim bu mücadelemiz Ak parti ile başlamadı ve yine ak parti ile de bitecek değildir" dedi

Bir gazetecinin Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'e sorduğu soruda "Halk arasında şu konu dolaşmakta, Siverek ilçe teşkilatı bir adaydan yana iken Siverek halkı başka bir adayı istiyor,  bu söylenenlere ne diyeceksiniz sorusuna? Çelik, "İlçe teşkilatı kesinlikle halkın üzerinde değildir. Eğer kamuoyunda böyle bir kanı oluşmuşsa emin olunki Ak parti yönetimi teşkilata bakmayacak halka bakacaktır, halkın istediği aday adayını seçecektir" cevabını verdi.

"Siverek Ak Parti aday adayları ve özelikle siz çokça değişimden söz ediyorsunuz, Siverek halkı bu değişimin ne olduğunu anlamış değil, siz değişim derken neyi amaçlıyorsunuz? sorusuna Şirin, "Biz babalarımızın mirasları ile aday olmadık bize göre arkadaşlarımızın aday olmaları değişimin temelini oluşturuyor, çünkü biz biliyoruz ki belediyecilik babamızdan kalan miras değildir, değişim derken herkesi dinleyeceğiz, herkese saygı duyacağız.Herkesin fikrini kabul edeceğiz diye bir şey yok; ama onun fikrinin de dinlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Değişim derken Siverek’te yeni kaynaklar belirleyeceğiz. Örneğin karacadağ ve Fırat gibi Siverek’in değerlendirmediği müthiş kaynaklar var. Gençlerimiz parklarda okeyle zaman öldürürken neden örneğin Fırat su sporlarında oynamasın, neden Siverek’in organize sanayisi olmasın. Siverek bir Kâhta kadar mı olmuyor. Siverekli'nin önü kesilmiş biz değişim derken Siverek halkının önünü açmayı düşünüyoruz. İnsanlarımıza kaçırdıkları fırsatları vermek istiyoruz.

Yemek ve sohbet yaklaşık iki saat sürdü, en son katılımcıların beraber çektikleri fotoğraflarla son buldu.

Haber: Mevlüt Bayraktar


Bu haber 3446 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı