SEYYAR CEP TELEFONU SATICISI İNTİHARA KALKIŞTI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da dün akşam saatlerinde ikinci el cep telefonu satışı yapan seyyar satıcılara yönelik operasyonda 10 kişi

SEYYAR CEP TELEFONU SATICISI İNTİHARA KALKIŞTI
05 Aralık 2009 - 20:05
polis tarafından gözaltına alındı.

Bu operasyondan birkaç saat sonra, seyyar satıcı 37 yaşındaki Fikret Fırat, polis ve zabıtalar yüzünden iş yapamadıklarını iddia ederek, başına dayadığı tabanca ile intihara kalkıştı. Fırat, polis tarafından ikna edilirken, başına dayadığı tabancanın da kuru sıkı olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube polisleri, cep telefonu hırsızlığı ve kaçak cep telefonu satışının önlenmesi için çalışma başlattı. Seyyar olarak ikinci el telefon satıcılarının yoğunlukla bulunduğu Sarayönü Caddesi üzerinde yapılan operasyonda, 10 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan aramada üzerlerinden 16 cep telefonu çıkan kişiler, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bu operasyonun ardından, saat 22.00 sıralarında seyyar telefon satışı yapan 37 yaşındaki Fikret Fırat, Atatürk Bulvarı üzerinde başına tabanca dayayarak intihar girişiminde bulundu. “Zabıta ve polisler yüzünden evime ekmek götüremiyorum” diye bağıran Fırat’ın intihar girişimi, çevredekiler tarafından polise ihbar edildi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, bir süre konuştuğu Fikret Fırat’ı ikna etmeyi başardı. Fırat, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, yapılan incelemede başına dayadığı tabancanın kuru sıkı olduğu belirlendi.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 2729 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu