Şeyhmus Aydın: Herkes işine devam edecek

Ak Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, son zamanlarda hakkındaki asılsız haberlerin artması üzerine bir basın açıklaması yayımladı.

Şeyhmus Aydın: Herkes işine devam edecek
26 Mart 2019 - 07:52

 


AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, şirket çalışanlarının iş akdinin feshedileceği dedikodusunun asılsız olduğunu söyledi.


Daha önce çeşitli algı operasyonları yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, “Daha önceki algı operasyonları boşa çıkanlar, yeni bir psikolojik manipülasyonla AK Parti’nin seçimi kazanması halinde belediyede çalışan şirket çalışanlarının iş akitlerini feshedeceği şeklinde kirli bir propaganda yürüttüklerini öğrenmiş bulunmaktayız.” dedi.


Proje üretemeyenlerin algı operasyonu ve çeşitli manipülasyonlarla seçim sürecini sabote etmeye çalıştıklarını dile getiren Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Son dönemlerde oynanan oyunlar ve kirli ittifaklar gösteriyor ki kaybetmeye mahkûm olanlar, proje üretmek yerine yeni senaryolar ve söylentiler üretiyor. Kirli ittifakların yeni siyasette yerinin olmadığını fark edemeyenler, seçim arifesinde algı operasyonlarıyla halkın tercihini değiştireceğini düşünenler, kısa bir süre sonra nasıl bir yanılgıya düştüklerini anlayacaklardır.”


Sahada başarılı olamayacaklarını fark edenlerin algı operasyonlarını sürdürdüklerine dikkat çeken Şeyhmus Aydın, “Daha önce algı operasyonlarıyla kirli bir siyaset yürütenlerin nafile çabalarından ders almadıkları görülse de kendi asli görevlerine devam ettiklerini ibretle müşahede ediyoruz.” diye konuştu.


Söz konusu iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti: “Daha önceki belediye başkanlığım döneminde işçi kardeşlerim ve belediye çalışanlarımız dostluğumuzu görmüştür. Benim ya da partimizin gündeminde böyle bir durumu yoktur, ‘işçilerin iş akdinin feshedileceği’ iddiaları asılsızdır. Bu iddiaların tek amacı halkı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek olan bu tür algı operasyonlarına itibar edilmemesini temenni ediyor, tüm halkımıza saygılar sunuyorum.”


Haber Merkezi

Bu haber 2550 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor