Şeyhmus Aydın Ak Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Siverek eski belediye başkanlarından İnşaat Mühendisi Şeyhmus Aydın Siverek Belediye Başkanlığı için Ak partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Şeyhmus Aydın Ak Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.
13 Ekim 2018 - 17:58

Siverek eski belediye başkanlarından İnşaat Mühendisi Şeyhmus Aydın, 24 Mart 2019  yapılması öngörülen, Siverek Belediye Başkanlığı için Ak partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Şeyhmus Aydın'ın adaylığını açıklaması sosyal medyada ses getirdi. Şeyhmus Aydın'ın, bölgede kanaat önderi olmakla beraber her kesimden saygı ve itibar gören ayrıca bunu hem politik hem de sivil yaşamı boyunca üzerine düşen toplumsal ödevler ile ispatlamış ve her kesiminde kabul göreceği bir aday olarak kabul ediliyor.

Aday adaylığı ile ilgili siverekgenclik.com'a açıklama yapan Aydın, aday adaylığı ile ilgili hemşerilerinden destek istedi.

Şeyhmus Aydın kimdir ?

Şeyhmus Aydın, 1950 'de Siverek'te doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Siverek'te tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İnşaat fakültesi öğrenimini 1979 da tamamlamıştır. Aydın, 1984-1989 dönemi belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra kendi mesleğine devam etmiştir

www.siverekgenclik.com





Bu haber 10705 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 6 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması