ŞEHİT CEVDET KILIÇLAR ANISINA

İsrail'in kahpe kurşunuyla çok istediği şehadete kavuşan İHH görevlisi Cevdet Kılıçlar, bundan yaklaşık 1.5 sene önce sitemizin tasarımcısı A.Deniz Uğurlu'ya gönderdiği mesaj ile, Siverek Gençlik Sitesinin Filistin davasında duyarlılığından dolayı site yönetimine teşekkür etmişti.Cevdet Kılıçlar anısına şehit kardeşimizin sitemize yolladığı mesajı yayınlıyoruz.

ŞEHİT CEVDET KILIÇLAR ANISINA
05 Haziran 2010 - 10:38
İnsani Yardım Vakfı (İHH), Filistin konusundaki duyarlılığından dolayı Siverek Gençlik Sitesine teşekkür mesajı yolladı.

Dünya Çapında yapmış olduğu yardım çalışmaları ile ismini duyuran İnsani Yardım Vakfı (İHH),

Siverek Gençlik Sitesine yollamış olduğu mesaj ile Filistin konusundaki duyarlılığından dolayı site çalışanlarına teşekkür etti.

İHH yöneticilerinden Cevdet Kılıçlar mesajında, “
"Gazze için gösterdiğiniz duyarlılık ve bize verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Aşağıda size Gazze için İHH'nın hazırladığı bannerleri gönderiyorum. Bunlara sitenizde yer verirseniz ilgilenen ziyaretçiler bu bannerlere tıkladığında bizim Gazze için acil yardım sitemize girerek isterlerse buradan online bağış bölümüne tıklayarak yardım yapabilirler. Desteğiniz ve duyarlılığınız için tekrar teşekkür ediyoruz”


Cevdet Kiliclar
[email protected]

01.05.2009

Allah şehadetini kabul etsin (amin)

Bu haber 2260 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı