ŞEHİT CEVDET KILIÇLAR ANISINA

Terörist İsrail askerlerinin kurşunlarıyla çok istediği şehadete kavuşan İHH görevlisi Cevdet Kılıçlar, şehadetinden yaklaşık 1.5 sene önce sitemiz editörlerinden A.Deniz Uğurlu'ya gönderdiği mesaj ile, Siverek Gençlik Sitesinin Filistin davasındaki duyarlılığından dolayı site yönetimine teşekkür etmişti.Cevdet Kılıçlar anısına şehit kardeşimizin sitemize yolladığı mesajı yayınlıyoruz.

ŞEHİT CEVDET KILIÇLAR ANISINA
30 Mayıs 2013 - 15:43

31 Mayıs 2010 tarihinde Terörist İsrail askerlerinin kurşunlarıyla çok istediği şehadete kavuşan İHH görevlisi Cevdet Kılıçlar, şehadetinden yaklaşık 1.5 sene önce sitemiz editörlerinden A.Deniz Uğurlu'ya gönderdiği mesaj ile, Siverek Gençlik Sitesinin Filistin davasındaki duyarlılığından dolayı site yönetimine teşekkür etmişti.Cevdet Kılıçlar anısına şehit kardeşimizin sitemize yolladığı mesajı yayınlıyoruz.



İHH yöneticilerinden Cevdet Kılıçlar mesajında, “
"Gazze için gösterdiğiniz duyarlılık ve bize verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Aşağıda size Gazze için İHH'nın hazırladığı bannerleri gönderiyorum. Bunlara sitenizde yer verirseniz ilgilenen ziyaretçiler bu bannerlere tıkladığında bizim Gazze için acil yardım sitemize girerek isterlerse buradan online bağış bölümüne tıklayarak yardım yapabilirler. Desteğiniz ve duyarlılığınız için tekrar teşekkür ediyoruz”




Cevdet Kiliclar
[email protected]

01.05.2009

Allah şehadetini kabul etsin (amin)


Bu haber 3313 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması